Sumu ja Lotta korkkasivat viime viikonloppuna agility uransa Oulussa!! Vielä ei kaikki mennyt ihan nappiin, mutta toiselta radalta tulos kuitenkin, ei muuta kuin onnea tuleviin koitoksiin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittänee ;-D

Janna kuvasi Babin paimennusta, pari pätkää lisäsin Galleriaani. Videot ovat käsittelemättömiä kun Movie Maker ei suostunut yhteistyöhön...mikähän olisi parempi "Elokuva ohjelma"?? Videoiden lataus nettiin kesti ikuisuuden vaikka ovat vain pari minuuttisia pätkiä...ääniäkään en ole ottanut pois, taustalla kuuluu minun höpötykset ja Oscarin haukunta.

En osaa käyttää paimensauvaa oikein, se tahtoo vaan unohtua toiseen käteeni. Mieluummin näköjään "huidon" käsilläni. Babi on jo melkolailla oivaltanut oikea ja vasen käskyt. Väljyyttäkin on tullut kivasti lisää, samoin lampaiden lukutaitoa. Kunhan ohjaaja vaan oppisi paremmaksi :-)
Babi on melko herkkä käskyille ja tarjoaa helposti maahan menoa. Ohjaaja herkkyys on minun mielestä ihan hyväkin asia, sillä en osaisi vielä ohjata koiraa joka sinkoilee kiihkeästi sinne sun tänne.

Poispäinkuljetus on vasta alkutekijöissään; onnistuu suoralla, mutta kaarroksissa Babi helposti alkaa tuomaan laumaa minulle. No emmehän ole harjoitelleet kuin vasta muutaman kuuukauden epäsäännöllisen säännöllisesti. Ja tulevaisuuden tavoitteet tässä lajissa ei ole järin korkealla, näin alkuun meille riittää tälläinen "kotitarve" paimennus :-)

491158.jpg

Sumu vielä niin pienenä ja viattomana; katse tulevaisuuteen :-)