Messarissa on käyty ja eihän sieltä nyt suurta menestystä ollutkaan odotettavissa :-) Viva oli aivan liian karvaton ja Neta vielä niin kesken kehityksen. Viva sai ERI:n ja oli valioluokan narttujen 4. arvostelu on hieno: "A Well put together femin bitch, but not in show condition. Nice head and expression, good neck and topline. Good bone and body, well angulated excellent movements, good color and well presented."
Tuomari vielä erikseen tuli minulle kehumaan Vivan hienoa rakennetta ja pahoitteli kun turkki ei ollut näyttelykunnossa...

Neta sai EH:n ja arvostelun: " Erittäin hyvän tyyppinen, edestä niukasti kulmautunut ja hieman kevyt & kapeapäinen tyttö. Hyvä ylälinja ja häntä ja hyvät takakulmaukset. Hieman niukat etukulmaukset. Erinomainen karva. Hyvä luonne. Tarvitsee vain aikaa"
Molemmat koirat esiintyivät hyvin, oli ilo olla kehässä niiden kanssa!!

Tänään meillä oli kettutreenit ja oikein kivasti ne menivätkin. Neta on rohkea...olisiko liiankin rohkea?? Ketun iskut ei Netaa lannistaneet. On se kummallinen otus, meidän sylivauva: superkiltti  Parson-tyttö muuttuu kuin napin painalluksesta eri koiraksi kun lähestymme luolastoa. Neta ujeltaa ja pyristelee sylissä, silmissä on "hurja katse", koira ei meinaa nahoissaan pysyä kun tietää että kettu on putkessa... Ja kun harjoitukset on ohi, niin Neta on taas aivan normaali "sylikoira".

Wendy tyttönen vieraili tänään meillä ja muutama kuvakin tuli napsittua. Seuraavan kerran neiti sulostuttaa seuraamme Uuden Vuoden tienoilla, pääsee maalle pakoon rakettien ujellusta ettei saisi mitään negatiivista kokemusta kovista äänistä.
Lampaitakin Wendy jo hieman pyöritteli, loistava paimenkoiran alku :-) Todella upeasti on Maiju vienyt Wendyä eteenpäin tottis ym. jutuissa, Super hienoa!!!

2160402.jpg

Lisää kuvia Wendystä täällä.

G- pentueen Bellasta (Bordetella's Glamour Girl) sain uusia kuvia sähköpostiini. Suloinen tytteli, harmaantunutkin jo hieman, G- pentue täyttää pian 7-vuotta! Niin se aika kulkee...
 
2160404.jpg


Ihanaa kun on kunnon Joululoma, olen koko ensiviikon lomalla ja Uuden Vuodenkin aikaan on ruhtinaalliset 6-päivää vapaata.  Ehtii taas hieman paimennellakin valoisan aikaan.