Niin se Babin juoksu alkoi sit heti seuravana päivänä luonnetestin jälkeen... et ei vissiin ihan paras mahdollinen aika ollu luonnetestiin mut pääasia et päästiin käymään.

Meidän eloomme kuuluu treenailua harvakseltaa Agissa, paimennuksessa, jäljellä jne. Tämän vuoden kisat voi laskea ihan yhden käden sormilla. Kesäkuussa vissiin parit kisat käytiin Babin kanssa Agissa. Tulevana viikonloppuna olisi seuramme piirimestaruuskisat, mutta teloin nilkkani niin että näillä näkymin Babi osallistuu kisaan toisen ohjaajan kanssa. Neta on ykkösissä Jannan kanssa (yhtä nollaa uupuu noususta kakkosiin).

Rox sisaruksineen täytti syyskuussa 1v., Onnea Shetta, Wanni, Kida, Luca ja  Esko   Esko ehti jo ensimmäisenä käymään rtg kuvissa ja tuloksena C/C lonkat, kyynärät  0/0, selkä terve. Hyvin voi noilla tuloksilla harrastaa varsinkin kun on kevyehkö rotu/tai ainakin yksilö kyseessä.

Rox pojun kanssa harjoittelemme paimennuksessa hakukaaria ja poispäin ajoa. Videoita hakukaaresta parin treenikerran jälkeen voi katsoa täältä. Poispäinajo on vielä työn alla kun Rox:illa on niin voimakas halu tuoda lampaat minulle, et pitää vielä ajoittain neuvotella asiasta Yksin kun treenaa MUTU tuntumalla, niin oppiminen on vähän niinkuin yrityksen ja erehdyksen kautta youtube videoista yritämme saada vinkkejä

On me myös agia treenattu Rumarakin mahtavissa treeneissä!! Nyt on treenitauko, mut kunhan kennelpiirin vuokrahallin pohja/valaistus on kunnossa niin treenit jatkuu.

Jälki treenejä teemme silloin tällöin pellolla, Rox tykkää tooosi paljon hommasta. Ollaan myös jonkin verran kokeiltu erikseen kapuloiden ilmaisua.

Heposet on vielä pihatossa yöt ja isolla laitumella päivät. Kohtapa niilläkin alkaa tallikausi et yöt "joutuvat" sit nukkumaan karsinassa. Anxin kans treenataan enimmäkseen maasta käsin ja ratsutetaan harvakseltaan niin ei nuori tammukka joudu vielä paljoa ratsastajaa kantamaan. Anxille sain uuden satulan Wintec Widen kun Admiral joustorunkoinen ei ollut sittenkään niin hyvä (luisui eteen). Ja postista ootan lännesatulaa saapuvaksi, vaihdoin Admiralin siihen. Haaveena ois saada Anxista enempi lännentyylillä kuin perinteisesti koulutettu hepo. Tahtoo vaan olla turhan vähän noita kursseja täällä Kainuussa. Niin et ei muuta kuin taas youtube videoista vinkkejä koulutukseen etsimään