Niin se vaan Janna 9v. ja  Parson Neta (huomenna) 3v. ottivat ja tekivät viime viikonloppuna tuplanolla-voiton Agilityssa. Sellaista ei ole tainnut osua minunkaan yli 15-vuotisen Agi kisauran kohdalle Mut onhan se kiva et "tytöstä polvi paranee". Jannalla on super hyvät kisahermot!! Minun kisaaminen piirimestaruus kisoissa kaatui nilkka vammaan, mutta Babi lainaohjaaja Maijun kanssa kyllä kävi parin radan verran Agiloimassa: eka radalta HYL, Babi hyppäsi renkaan ja kehikon välistä ja  jatkoi seuraavalle esteelle. Toka radalta 0, mut hieman yliaikaa eli tulos 0,86 ja sijoitus 8. Ihan hienosti kun ottaa huomioon et Babi vähän haahuili minun perään ja Maiju ei ole treenannut Babin kanssa juuri lainkaan.

Keskiviikkona kävimme Roxin ja Babin kanssa toko treeneissä piiitkästä aikaa. Tai toisaalta nämä taisivat olla Rox:n ekat ryhmä treenit tokossa. Uskomattoman hienosti Rox jaksoi keskittyä minun kanssa työskentelyyn, vaikka välillä piti murista jos tuntematon koira tuli liian lähelle. Mutta ei ollut kuitenkaan menossa toisten koirien luo kun tehtiin töitä. Babi oli täpinöissään kun treenattiin Babin rakastamaa lajia

Tänään oli vuorossa hevosten "huoltopäivä" kengitystä, vuolemista, hampaiden raspausta. Funi 20v. käyttäytyi kaikista hienoiten koko toimituksen (kengitys+hampaiden raspaus) ajan. Anxi yritti pari kertaa vastustella hampaiden raspausta mutta tyytyi sitten kuuntelemaan rauhallisesti minun kehuja kuinka hienosti osasi olla paikallaan. Mutta meidän pikku poni Feelix halusi tänään olla kaikista pippurisin hampaiden raspauksessa. Vuosi sitten oli niin kiltisti paikallaan, mut tänään piti useaankin otteeseen hyppiä pystyyn No joka tapauksessa toimitus saatiin vietyä kunnialla loppuun!

Viime viikolla sain postissa IHANAN länkkäri satulan. Tosi hyvässä kunnossa oleva käytetty satula, ei mikään halppis malli. Hyvin kävi Anxin selkään.