Ja tietenkin blogin päivitys laahaa... yritänpä muistella mitä on tapahtunut. Koirarintamalla heti tammikuun alussa oltiin Kajaanin tamminäyttelyssä useamman Parson kasvatin voimin ja Viva Aussie-muori pääsi myös pitkästä aikaa näytelmiin, samoin tyttärensä Wendy. Viva ja Wendy olivat melko niukassa turkissa, Wendyn kevyemmässä kropassa turkin puuttuminen näkyi selvästi, joten Eh:n ekasta näyttelystään sai hän :-) Viva oli taas kerran ROP ja ROP veteraani...arvostelu: "Pian 10-vuotias veteraani narttu jolla on selvä sukupuolileima. Ihana pää ja ilme. Hyvänmuotoinen rintakehä, erinomaiset kulmaukset. Kaunis turkki ja väri. Ihastuttavat liikkeet. Iloinen temperamentti & esiintyy hyvin. All heder till ägären?? Kaikki kunnia omistajalle." Ja 1 ryhmässä Harry Tast valitsi muorin 8 parhaan joukkoon!!

Parsoneista parhaiten menestyi Sesse joka oli ekassa näyttelyssään pn-3, vara-sert, ROP-Jun hienolla arvostelulla. Mutta huonosti ei mennyt muillakaan kasvateilla Ansa, Sylvi ja Neta saivat Eh :-)

Kasvattieni kisatuloksia : Kida käväisi 23.1.11 Pornaisissa Toko kokeissa ja huonosti ei neitillä tosiaankaan menny: Alo 1 181,5 pist. sijoitus 5. Onnea!!!

Sumu sai Agilityssa Oulussa 12.2 Luvan hyppäriltä ja sijoitus 1/12. Onnea!!!

Omat Agi ym. treenit koirien kanssa on ihan "jäissä" , eiköhän sitä keväällä taas aktivoidu.

Suru uutisiakin on tullut  :-( Vikke The Suuri Persoona ja monipuolinen harrastuskoira lähti autuaammille metsästysmaille nenässä olevan kasvaimen takia. Siellä ne Lily ja poikansa Vikke yhdessä kirmailevat...

Minä olen ihan hurahtanut "länkkäri ratsastukseen" elämäni ensimmäisellä leirillä olin tammikuun lopussa Ukkohallassa. Ja siitä se sitten lähti :-D

Kesäksi olen jo varannut useamman päivän länkkäri leirin, jonne Anxin kanssa suuntaamme. Janna ja Feelix ovat myös menossa omalle leirilleen kesäkuussa.