Sain viime viikonloppuna Lotalta tekstaria Oulun Agi kisoista: Sumun kisauran 3. ja 4. startti oli käsillä :-) Eka radalta 10 (ohjaajan moka "olan yli" otossa ja 1 rima tuli alas), toka radalta 0, sijoitus 3.!! Vautsi vau, hienoa Sumu ja Lotta  --<--<-@ Tulokset täällä.!
Edu ja Pirkko olivat myös kisaamassa viime viikonloppuna: Purinalla, super-suurissa Agi kisoissa  (noin 90 koirakkoa 101 ilmoittautuneesta) ja puhtaalla radalla heidän sijoitus oli 4. !!!! Ei voi kuin ihailla ja onnitella  --<--<-@  Tulokset täällä.!

Itse olimme sunnuntaina luolatreeneissä, kasvateistani paikalla oli: Nini, Neta, Niya ja Sulo. Hyvin meni treenit kaikilla.

Jokin aika sitten sain Annelta aivan ihania Aino Pikkusaaren ottamia kuvia kasvateistani Maggiesta ja Caposta, kuvia voi ihailla täällä.

Messarin näyttely lähestyy ja Viva on nii-in karvaton kuin vain voi olla...tosi tyhmää viedä Viva kehään tuon näköisenä, mutta kun ilmoitettu on niin eiku sinne vaan :-) Ei oteta sitä niin vakavasti.
Netan juoksu on juuri lopuillaan ja  Neta on onneksi hyvässä kunnossa näyttelyä varten.
Mun tuurilla Parson ja Aussie nartut ovat tismalleen samaan aikaan kehässä ja kehät ovat eri kerroksissa, todella hankalan matkan päässä toisistaan. Olenkin jo valmentanut Jannan henkisesti siihen, että saa mennä Netan kanssa kehään. Eipä tuo neiti siitä taida paineita ottaa, meni kuulema niin hyvin heillä koiraleirilläkin viime kesänä leikkimieliset näyttelyt että hyvin se menee nytkin!

1656908.jpg
Janna ja Neta viime kesänä koiraleirillä JH-kisan 2.sija