Taas on vierähtänyt aikaa viime päivityksestä... Joulu ja Uusi vuosi tuli ja meni, samoin lomat.

Sain Uuden vuoden aikaan meiliä Wandan omistajalta, että Wanda tyttönen oli tehnyt sankarillisen teon Nauru Lenkillä ollessaan Wanda oli saanut vainun ja löytänyt joenrotkosta pahoin kylmettyneen 5kk:n ikäisen noutajan pennun... säikähtänyt raukka raketteja ja karannut omistajiltaan. Hienoa, Wanda-sankarikoira!!!

Joitakin uusia kuvia olen saanut kasvattieni omistajilta, päivittelen Galleriaa piakkoin.

Koirien kanssa ollaan oltu treenitauolla, kerran olen Babin kanssa paimennellut loman aikaan ja muutaman kerran otettu tunnistusnoutoa.

Agility on ollut totaalisella tauolla. Varmaan kuukauteen ei olla treenattu lainkaan. Mutta ei se näyttänyt tahtia haittaavan Tamminäyttelyn yhteydessä olevassa agi kisassa. Oscar teki nollan ja sijoittui 3. Vivalle harmittava vitonen, kun valssasin väärässä paikassa. Babi oli into pinkeänä kun pääsi pitkästä aikaa radalle Hymy Harmi vaan kun mokasin taas valssissa ja Babi kosketti A:n alastuloa kun piti mennä puomille, muutoin olisi ollut puhdas rata...

Anne Ja Nelli ja tekivät myös hienon radan ja sijoitus oli mini 1:ssä 4. Harmi vaan ohjaus virheestä johtunut vitonen ja reilu sek. yliaikaa. Ei muuta kuin nokka kohti seuraavia kisoja!

Tamminäyttelyyn ilmoitin Parsonit Netan ja Nerin. Neta esiintyi Junnu luokassa, saaden näyttelyn ainoana narttuna Erin ja sitten tietenkin sertin, uros oli Rop ja Neta Vsp.

Kuva: Määttä M-L

Vsp: Bordetella's Tinker Bell     Rop: Wilhelmiinan Moppe-Koira

Hauska sattuma sinänsä, että Rop koiran omisti Anne Lipponen ja Vsp:n Anne Mielonen ent. Lipponen Nauru

Niin ja molempien koirien suvussa on kasvattini Tiitu Bordetella's Heart Breaker. Tiitu on Netan emä ja Moppe-koiran isän isän emä

 

Netan arvostelu: "Hyvän kokoinen, kevytrakenteinen narttu. Hyvä pää, kuonossa tarpeeksi vahvuutta, mutta se voisi olla lyhyempi. Hyvät korvat, kaunis kaula, selkälinja & häntä. Riittävät kulmaukset & askelmitta. Muodostaa seistessään miellyttävän sivukuvan. Mutta tarvitse vielä aikaa vahvistuakseen."

Neri (Tallitontun Ultra-Bra) oli ainoa käyttöluokan narttu ja oli liian "ilmava" tälle tiukalle tuomarille (Palosaari).

Kuva M-L Määttä

Nerin arvostelu: "Kevytrakenteinen, yleisvaikutelmaltan ilmava narttu. Hyvä kallo-osa. Hento kuono, hieman kookkaat silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaulan pituus. Matala rintakehä. Niukat etukulmaukset, takaa riittävät. Toivoisin myös enemmän luustoa. Liikkuu takaa yhdensuuntaisesti, etuaskel hieman lyhyt ja hosuva. Esiintyy ja esitetään kauniisti. Koiran seistessä ääriviivat ovat miellyttävät."