..päivitystä parin viikon ajalta. Viikko sitten Tinni Parson käväisi elämänsä ekoissa luolakokeissa saaden heti hienosti B41 pistettä, hieman kokemattomuuttaan oli äänekäs tyhjänluolan tarkastuksessa ja varsinaisessa kokeessa bongasi ensin ketunnahkan luolaston ulkopuolella olevalta hyllyltä ja ei meinannut heti uskoa että oikea kettu on siellä putkessa Tinni ei ole varmaan edes 5 kertaa treenannut koko hommaa, mut vietit kun on kohdallaan niin kyllähän se sujuu.

Niya aloitti tänään Agi kisauransa ja tuli heti toisessa kisassaan 10:llä kolmanneksi!! Vauhtia sillä tytöllä on kyllä vaikka muille jakaa... Niya mitattiin mini luokkaan, vaikka on siinä hilkulla olisiko mini vai medi.

Capo Aussie tekaisi ensi yrittämällä itselleen BH tittelin nimen eteen saaden hienot arvostelut, on tuomarin mielestä tosi itsevarma tapaus!!

Ja Kida Aussie on tehtaillut itselleen hienoja sijoituksia match showsta mm. BIS 1 blogiin.

Minä olin Babin kanssa tänään epävirallisissa toko kisoissa. Voi luokassa harjoiteltiin, meidän "varma liike" liikkeestä istuminen meni seisomiseksi ja kaukoissa liikaa käskyjä kun Babi otti häiriötä ja ei keskittynyt täysin käskyihin, kaikista muista tuli pisteitä. Paikallaolo, Ruutu, Tunnari ja Noudot olivat meidän "bravuureita" tänään ja kokonaisvaikutuskin 9,5. Mutta treenattavaa riittää vielä kuitenkin mm. luoksetulon seisominen, seuraamisessa meinaa kontakti valahtaa ajoittain. Teknisesti Babi seuraa hyvin ja perusasennot ovat hyvät, mutta ei pidä katsekontaktia niin hyvin kuin haluaisin.

Eilen aamulla herättyäni minua kohtasi melko puistattava näky kotiportailla... Velmu kissamme oli tuonut näytille saalistamansa rotan, josta oli jo puolet syönyt.. En ole vielä kertaakaan nähnyt meillä rottia, toivottavasti on tämänkin ISON yksilön saalistanut jostain kauempaa!

Rox aloitti agi kurssin viime viikolla ja hienosti jaksoi keskittyä helteestä huolimatta putki ym. treeneihin. Poju painaa jo lähes 22kg ja ikää on 8kk. Korkeuttakin on muutama sentti enemmän kuin esimerkiksi Oscarilla ja Babilla.

Eilen kävimme myös ekaa kertaa hieman pidemmällä ratsastus reissulla Jannan kanssa. Ei välittänyt pollet mitään autoista ja vieras maisemakin oli hepojen mielestä vain kivaa vaihtelua.