Kerrankin kävi tuuri kun reilu viikko sitten aloin kysellä luonnetesti paikkaa Kajaanin testiin. Babin juoksu alkaa aivan lähiaikoina ja jännäsin viime hetkille saadaanko peruutuspaikka vai alkaako juoksu. No paikka saatiin ja juoksu ei vielä tänä aamuna ollut alkanut, joten ei muuta kuin testiin. Tuomareina oli Jari Keinänen ja Lauri Ojala, oikein mukavia tuomareita, suosittelen!

Babi sai hyvin oman näköiset pisteet. Testi meni joutuisasti läpi ja Babi palautui melko nopeasti testistä.Testin lopuksi tuomareiden kommentteja kuunnellessa makasi rauhallisesti paikallaan kun niin pyysin. Tässäpä osa-alueet:

Toimintakyky +1 kohtuullinen

Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty

Taisteluhalu +2 kohtuullinen

Hermorakenne +1 hieman rauhaton

Temperamentti +1 erittäin vilkas

Kovuus +1 hieman pehmeä

Luoksepäästävys +2B Luoksepäästävä, hieman pidättyväinen

Laukauspelottomuus, ++ laukauskokematon

+127 pistettä, hyväksytty.

Arki elämässä sanoisin Babin olevan laukausvarma, mutta testin painestamana hytkähti laukausta. Yllätyin että Babin puolustushalu oli noinkin säpäkkää Pimeässä huoneessa Babi liikkui hyvin koko ajan ja käytti hienosti nenäänsä. Mutta kaiken kaikkiaan testi meni niinkuin ajattelinkin menevän. Hyvä mieli jäi testistä minulle ja Babille. Heti testin jälkeen Babi kyseli että mitäs nyt tehtäis  ja tarjosi toko liikkeitä makkaran toivossa